Hurtownia gastronomiczna

Prowadzenie punktu gastronomicznego wymaga nie tylko zaangażowania, ale również odpowiedniego sprzętu. Jest on bardzo często zupełnie odmienny od tego, użytkowanego każdego dnia w zwyczajnej kuchni. Pełne wyposażenie gastronomiczne można znaleźć w hurtowni hybryda-gastro.pl.

Zmywarki podblatowe

Zastosowanie zmywarek podblatowych w gastronomi ułatwia i przyspiesza dokładne wyczyszczenie wszystkich wykorzystywanych naczyń. Dodatkowo urządzenie nie zajmuje zbyt wiele miejsca, przez co sprawdzi się nawet w lokalach o stosunkowo niewielkich kuchniach (opcjonalnie można ustawić je w innym miejscu, np.pod barem.). Dodatkowym atutem zmywarki jest prosta obsługa, niezawodność i bardzo cichy tryb pracy.

Grille gastronomiczne

Grille gastronomiczne to wielofunkcyjne urządzenia, które są ogromnie przydatne przy przygotowywaniu wielu różnorodnych posiłków. Ze względu na różne wielkości urządzeń bez przeszkód można je odpowiednio dopasować do potrzeb zarówno małych jak i znacznie większych lokali. Grille wykonane są z materiałów wysokiej jakości, które bez obaw o zagrożenie zdrowia mogą mieć bezpośredni kontakt z żywnością.

Taborety gastronomiczne

Taborety gastronomiczne są urządzeniami, przy pomocy których możliwe jest przygotowywanie dużej ilości potraw w pojemnych garnkach. Jeden taboret pozwala na przygotowanie nawet 100 litrów zupy, gulaszu, potrawki czy jakiegokolwiek innego dania jednogarnkowego. Ze względu na swoją użyteczność, taborety gastronomiczne znajdują swoje zastosowanie nie tylko w lokalach gastronomicznych, ale również punktach zbiorowego żywienia czy stołówkach. Dobrze dobrany taboret ma ogromny wpływ na efektywność pracy w kuchni.

Piece elektryczne gastronomiczne

Profesjonalna gastronomia nie może się obejść bez specjalnych urządzeń, przeznaczonych do obróbki termicznej przygotowywanych potraw. Dobrym przykładem mogą być tu piece elektryczne, które w zależności od modelu pozwalają na jednoczesne przygotowanie nawet kilku potraw. Co ważne, urządzenia dzięki zastosowaniu odpowiednich rozwiązań technologicznych pozbawiają przygotowywane posiłki obecności drobnoustrojów czy ciężkostrawnych tłuszczów. Piece mają solidną konstrukcje, są łatwe w obsłudze i proste w czyszczeniu.

Piece konwekcyjno-parowe

Podstawową funkcją piecy konwekcyjno-parowych jest pieczenie, choć wiele nowoczesnych modeli ma znacznie bardziej rozbudowane właściwości, przez co ich zastosowanie w gastronomii jest znacznie szersze. Ten typ piecy można podzielić na dwie kategorie – gazowe oraz elektryczne. Są to urządzenia najwyższej jakości, proste w obsłudze i czyszczeniu, przez co idealnie sprawdzą się każdej profesjonalnej kuchni.

HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK

https://hybryda-gastro.pl

TEL: 32 418-72-55

E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl

NIP: 6312312497, REGON: 241677598

ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *